Surađ zajedno sa Vivaanom i Imli priredi iznenađenje Čakor

Indijske Serije

Odbačeno siroče (681. ep.) 21.12.2016. – Surađ zajedno sa Vivaanom i Imli priredi iznenađenje Čakor!

By  | 

capture-20161222-235949Surađ zajedno sa Vivaanom i Imli priredi iznenađenje Čakor
Prevod: Maya. Hvala. 😀

Epizoda počinje sa Bhaiya jiom koji uvedi Ragini u sobi. Surađ i Imli se kriju. Bhaiya ji je pita što je ljut.Ragini ga pita šta želi, šta radi sa Surađem. Bhaiya ji joj kaže da se smiri, njena / Raginina ljutnja će ga zapaliti. Surađ misli da ode i to pokaže Imli. Oni odlaze.. Bhaiya ji govori svoj plan da pravi dramu kako pomaže Čakor. Govori da neće ostaviti Čakor , ona će umreti večeras. Ragini kaže da čeka veče. Čakor silazi niz stepenice i zove Imli, Surađa i ostale. Svetlo je ugašeno. Ona vidi nekoga kako dolazi i pita ko je to. Imli, Vivaan i Surađ dolaze sa nožem i tortom. Svi kažu: ,,Iznenađenje!” Svetla se upale. Čakor ugleda sve i svoje roditelje. Ona se smeje, iznenađena je i srećna videvši aranžmane i sve dekoracije. Ona grli Kasturi i Bhuvan. Kasturi kaže da su oni sigurni kako ona ne može učiniti ništa pogrešno. Bhuvan je blagosilja. Čakor grli Imli. Imli joj kaže da su Surađ i Vivaan uradili sve ovo. Vivaan kaže: ,,Ne, Surađ je uradio sve. A ja sam mu samo pomagao malo.” Čakor pita: ,,Ali zašto?” Surađ: ,,Ti imaš svoja krila nazad, možeš da letiš.” Ona kaže: ,,Pa si pozvao moje roditelje ovde.” On joj kaže: ,,Ti možeš pobediti u raznim trkama i dobiti svoje ime sada, tvoja krila se ne mogu nikada slomiti. Čak je i mala žurka bitna, dođi i seci tortu.” Čakor mu se zahvaljuje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  12 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site