Nakon što Bhaiya ji poludi Ragini uzima njegovo mesto i posao!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (751. ep.) 29.03.2017. – Nakon što Bhaiya ji poludi Ragini uzima njegovo mesto i posao!

By  | 

Nakon što Bhaiya ji poludi Ragini uzima njegovo mesto i posao!
Prevod: Maya i Nina.

Epizoda kreće kako Bhaiya ji sedi i govori da je on Bhole. Ragini i Ranjana gledaju. Doktor ga proverava. On otvara oči i pita šta je bilo. On kaže da je veoma srećan danas. Doktor kaže da nije psihijatar ali može reći da je on dobio šok što mu je poremetilo mentalno stanje, on misli da je Gospod Bog/Lord. Ranjana: ,,Okej, niko ne treba da sazna za ovo.” Doktor: ,,Svakako. Ništa nisam ni video ni čuo.” On odlazi. Ragini se pita šta će sada raditi. Izaćiće u novostima ako ovo ne zaustave.

Čakor dolazi u naselje i vidi Surađa. Ona ga zove i dolazi do njega. Krene da padne ali je Surađ zadrži. Čakor vidi seljane pa se odalji. Oboje misle kako potonu u očima jedno drugog kada se vide. Šta će misliti ako izjave ljubav jedno drugom? Surađ: “Zašto si me zaustavila. Imam mnogo posla.” Ona mu pokazuje stare papire i pita da li je to istina. On potvrdi, Ranđana je ubila Manohara. Ona je šokirana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ranđana dovodi Ragini i pokazuje joj specijalnu stolicu: “Bhaiya ji nije dobro da bi mogao da nastavi sa poslom. Moramo spasiti njegovo kraljevstvo. Rećićemo da je on bolestan i nećemo im dati da uđu u njegovu sobu. Dok je on tamo, ti ćeš vladati.” Ragini pita zašto ona ne sedne. Ranđana govori da voli vladavinu ali ne i odgovornosti. Ragini seda u stolicu.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site