Vivaan radi poslednje rituale Ranđani i govori da je siroče!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (754. ep.) 03.04.2017. – Vivaan radi poslednje rituale Ranđani i govori da je siroče!

By  | 

On baca papire i kaže: ,,Gledaj pažljivo, evo dokaza tvog zločina. Vidi ovo!” Ona ga pita šta to priča. On je hvata za vrat. Preti joj da će je ubiti, ona mu je ubila oca, ovi papiri ne lažu, čuo je njen i Čakorin razgovor. Ona gleda. Ona govori da ju je Čakor zaustavila od da mu kaže to. On je pusti i pita šta je rekla. Čovek veli da mora baciti prsten, ako padne na igračku, dobiće ga. Surađ pita Čakor da baci. Čakor se složi, daće mu znak ljubavi. Imli veli da može pobediti. Čakor pobedi. Imli veli da sada oprosti Čakor. Surađ govori da je varanje, možda je to igrala u detinjstvu, to neće da radi. Daće tri šanse, mora pobediti dva puta. Imli veli da vara tako. Čakor pita da pusti, u čemu je stvar. On je pita da dođe.

Ranđana veli da će reći kroz šta je prošla. Bio je mali, seća se da je Manohar bio sluga u haveliju. Bili su siromašni rođaci, nisu imali status. Vivaan plače. Ranđana nastavi kako se trudila da mu objasni ali nije razumeo. Plašila se za njegovu budućnost pa ga je ubila. On se naljuti. Surađ daje pištolj igračku Čakor i pita da upuca 5 balona, izgubiće ako jedan omaši. Ona pita da li da puca levom ili desnom rukom. Puca u pobeđuje. Surađ je gleda hipnotisano. Ona omaši. Surađ izjavi da je izgubila. Čakor izjavi da joj je gurnuo ruku. On ngira, ima i dalje šansu da se izvini.. Čakor ne žeči više da se igra, ne treba joj izvinjenje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site