Vivaan radi poslednje rituale Ranđani i govori da je siroče!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (754. ep.) 03.04.2017. – Vivaan radi poslednje rituale Ranđani i govori da je siroče!

By  | 

Ranđana veli da je uradila ono što majka treba da uradi za sina. Ubila je Manohara za njega. Plače i govori da je krila istinu ali je živela sa velikom krivicom. Čakor ju je zaustavila. On pita zašto ju je Čakor zaustavila. Ranđana: “Ne znam. Ona je tvoja najbolja prijateljica. Držala je dokaze u fajlu. Planira nešto. Nikada ne radi nešta bez razmišljanja.” Vivaan odvrati da je uništila njegov i očev život, ima samo jedno kaznu. Zaključa je u sobu i ode. Ona pita da otvori vrata. Vivaan se vraća sa ćupom vode. Slomi ga i ide oko nje. On veli da će joj uraditi poslednje rituale jer je umrla za njega pre same smrti. Danas je umrla jeftina žena koja je ubila muža i uništila sinovljeve snove. Ona veli da će objasniti. On je pita da zalepi. Ispusti ćup i veli da je uradio sve. Sada je samo Bhaiya ji-eva žena, on je siroče. Ona je šokirana. Vivaan ode. Ranđana plače i pita šta je to učinio.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Surađ pita Čakor da li se plaši malog izazova. Ona se složi, ova igra će biti njena. On veli da se ne plaši. Nasmeju se. Ranđana viče Vivaana. Naljuti se i govori da se to desilo zbog Čakor, želi da je zaplaši. Šta će sada da uradi? Sada je njen reed, ukraće Čakor sreću i nikada joj neće oprostiti.

Najava: Vivaan veli da ju je zvao tu, mora da mu pomogne u Čakorinom ubistvu. Ona je šokirana. On veli da ona koja mu je ukrala osmeh nema pravo da se smeje. Surađ i Čakor se voze na biciklu. Ona ga pita šta želi da joj kaže. On misli da joj kaže da je voli.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site