Čakor preti da će se ubiti ako Surađ ne potpiše papire za razvod!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (789. ep.) 22.05.2017. – Čakor preti da će se ubiti ako Surađ ne potpiše papire za razvod!

By  | 

Čakor preti da će se ubiti ako Surađ ne potpiše papire za razvod!

Epizoda počinje sa Kasturi koja pita Čakor da razmisli ponovo. Čakor veli da oni hoće njihovo dete a ona slobodu. Plače. Imli donosi parate za Vivaana. Vivaan: “Došla si na pogrešno mesto. Odnesi ih svom ljubavniku. Tu si da vidiš pravo mesto u haveliju.” Surađ pita Imli da mu da parate, gladan je. Ona ga služi. On je ptia da sedne i jede zajedno sa njim. Ragini dobije poziv i veli da će uskoro dobiti naplatu. Vivaan pita ko je to muči. Ona priča grubo. Vivaan je pita šta to krije. Imli oseća nesvest i veli da će biti dobro. Ode. Biđli veli da je poštar doneo pismo Surađu. Surađ vidi da je pismo iz suda. Šokiran je. Imli vidi pismo i izjavi da mu je Čakor poslala papire za razvod. Vivaan tapše i veli da im je sada put raščišćen, neka rade bilo šta. Imli pita šta će sada. Surađ se brine.

Čakor veli da je dobila informacije o teretani. Naćiće put da spasi decu. Surađ dolazi i govori da je znao da će misliti o deci ali je zaboravila kroz šta on prolazi kada je video ove papire za razvod. Doda da je mnogo voli da ne može da joj da razvod.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!