Surađ prebacuje Čakor jer se stalno viđa sa Adžejom!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (797. ep.) 01.06.2017. – Surađ prebacuje Čakor jer se stalno viđa sa Adžejom!

By  | 

Surađ prebacuje Čakor jer se stalno viđa sa Adžejom!
Prevod: Maya i Nina.

Epizoda počinje sa Čakor koja ide kod Adžeja. Veli da je saznala da daju injekciju Bhaiya ji-u kako bi ga napravili ludim. Ispriča da je on Raginin otac, sve je načinio robovima u selu. Adžej pita zašto mu to rade. Čakor: “To je igra moći. On ne bi dozvolio da njih dvoje vladaju, napravljen je ludim zbog fabrike pištolja.” Adžej veli da im je onda posao olakšan, ako je on Ravan onda su ovi blaži. Čakor negira, moraju ga odaljiti od havelija. Ona ode. Adžej misli kako je ona čudna, rešila je da pomogne Ravanu, može načiniti pogrešan korak.

Surađ vidi Bhaiya ji-a. Imli ga pita da uđe unutra, doneće mu lasi. On je pita da doda led. Čakor dolazi tu. Surađ vidi da ona dolazi i misli kako ne zna koliko će još izgovora napraviti da bi ga videla. Adžej dolazi i zaustavi je uhvativši je za ruku. Surađ gleda. Adžej je pita da ne žuri, nije pravo vreme da kaže Bhaiya ji-u, mora da ide sada zbog nekog slučaja. Ona se složi. Ragini dolazi do Surađa i smeje se videvši Čakor i Adžeja. Njih dvoje odu. Ragini: “Čula sam mnogo priča o njima a ona je slobodna devojka.”

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!