Vivaan saznaje da je čovek u koga je pucao živ!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (807. ep.) 15.06.2017. – Vivaan saznaje da je čovek u koga je pucao živ!

By  | 

Ona mu pripreti: ,,Hej, hej, skloni se! Dalje od mene, Surađ! Ako mi se približiš, zaustaviću auto.” On je ne sluša i kaže da će joj se sad približiti. Ona zaustavi automobil i kaže mu: ,,Slušaj me. Mi se ne možemo ujediniti sada, ti nemaš nikakva prava na mene! Jasno? Kako ne razumeš? Kloni me se samo.” On se na kraju složi: ,,Dobro, dobro! Predajem se zasad.. Nego, ovo je automobil od onih siledžija i treba raditi nešto ilegalno u njemu, zar ne?” On uzima flašu vina. Ona ga pita da ne pije ili neće moći da vozi auto. On joj kaže da on ni ne vozi, ona vozi. Ona mu kaže da je to samo pola puta, a ostatak bi trebalo on da nastavi. On prihvata, ali ipak cugne gutljaj. On se šali. Ona gleda. 

Jutro je. Surađ sedi i gleda u Čakor, koja spava. On misli: ,,Kada je Čakor uz mene, molim se i želim da se ovakav san ne završi nikada.” On zaustavlja zrake sunca. Priseća se njenih reči, u pozadini je ‘Mahiya’. Ona se budi i ugleda Surađa pored sebe. Pita ga gde su to oni. On kaže da su u Lucknowu. Ona se obraduje: ,,Odlično! Konačno smo stigli. Hvala ti, idi sada svojim poslom lepo, a i ja ću svojim. Uzmi auto.” On kaže da su zapravo daleko od Lucknowa, guma automobila se probušila. Surađevi prijatelji dolaze tu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site