Surađ pronalazi Čakor i spašava je od siledžija, Vivaan traži Imli!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (848. ep.) 11.08.2017. – Surađ pronalazi Čakor i spašava je od siledžija, Vivaan traži Imli!

By  | 

Surađ pronalazi Čakor i spašava je od siledžija, Vivaan traži Imli!

Epizoda startuje sa Čakor, koja vidi da joj siledžije prilaze, i otrči u šumu. Vivaan kaže Imli da sedne polako. Čakor dolazi u hram. Žena je pita da li je udata. Čakor se seti svog venčanja sa Surađem i potvrdi. Ona se moli Boginji. Ona je zabrinuta i pita se gde li je sada Surađ i kako je. Imli i Vivaan prolaze pored i ne vide je. Imli pita svog muža da ubaci vodu u činiju i donese joj, mora da odradi taj ritual. Vivaan se složi, pita je da sedne tu, a on ide po to. On odlazi. Čakor se moli Boginji i radi ‘aarti’. Žena je zaustavi i pita da sedne. Surađ vozi automobil i traži Čakor. On je zabrinut i kaže da će grditi Čakor što je samo tako otišla od njega i nije mu ništa rekla. Čakor sedne na ljuljašku. Ona gleda okolo. Surađ se pita da Čakor nije otišla u palatu. On zove palatu. Kasturi i Teđaswini se mole i brinu za svoju decu. Tada Teđaswinin ‘aarti’ tanjir padne na zemlju i ona se zabrine, oseti da nešto nije u redu. Bhaiya ji se javlja na poziv: ,,Šta? Čakor je nestala? Ne, ona će da se vrati nazad. Ne brini.”
Oni su u šoku tim saznanjem. Kasturi dolazi tu i pita šta je u pitanju, da li je Čakor dobro. Bhaiya ji joj kaže da je Vivaan zvao i rekao da Čakor nema u kampu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site