Čakor je izbodena dvaput!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (858. ep.) 25.08.2017. – Čakor je izbodena dvaput!

By  | 

Čakor se okrene oko sebe i šokira kada vidi svuda maskirane ljude koji su je već opkolili sa svih strana! Svi ti ljudi imaju crne maske na licu i drže noževe u rukama. Čakor je šokirana i proba da pomogne, ali ne može. Shvata da je bespomoćna i uplaši se… Ona doziva Surađa, ali joj tada neki od čovek priđe sa nožem. On je snažno probode kroz stomak. Čovek izvuče nož iz njenog tela i ponovo je probode. Čakor pada na pod. Čovek baca nož i ode iza nje. On nosi na sebi neko zlatno prstenje (upamtite taj detalj sada, biće bitan kasnije – prim. prev.). Čakor vrišti od bola i bespomoćno doziva Surađa, koji se ne javlja i ne dolazi. Ona onda gubi svest.

Najava: Surađ oseća kao da je Čakor u nevolji i doziva ga, ali ne zna gde je. On je zbunjen i ide da je potraži. S druge strane, Kamal Narajan se smeje i govori da Čakorina duša treba da dobije mir/spokoj. Imli dolazi tu i pita ga da li je ubio Čakor. Kamal Narajan izvadi pištolj i uperi ka njoj, te kaže da sada mora i ona da umre. Imli je šokirana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site