Surađ nesvesno prekida Čakorin post!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (887. ep.) 05.10.2017. – Surađ nesvesno prekida Čakorin post!

By  | 

Rekla mu je da pazi na njega. On ima dve žene koje će postiti za njega, sigurno je da će dugo živeti. Prekine poziv. On ljutito baci telefon. Čakor radi rituale. Surađ hoće da vidi da li je Imli unutra. Žena pita nekoga da ne ostavlja puđu nekompletnu. Žena reaguje ljutito. Oni vide lopova prerušenog u ženu. Banditi upere pištolj u nju i pitaju sve da se ne približavaju. Čakor ode i spasi ženu. Čovek je uhvati i kaže da će ga izbaviti odatle. Surađ vidi da banditi odvode nekoga. Kaže Paki da policija traži ubicu, mora da spasi tu devojku. Paki pita da nađe Čakor. Surađ odgovori da je i ta žena nečija supruga. Čakor je uvek htela da pomogne drugima, spasiće tu devojku. Odlazi na terasu i bije bandite. Čakor pada. Policija dolazi i uhvati bandita. Čakor oslovi Surađa. Banditi trče. On uhvati Surađa i pita policiju da ode. Surađ bije bandita. Čakor ustane. Ona vidi mesec i smeje se. Moli se i zatvori oči. Misli kako Surađ nije tu ali neka ga blagoslovi gde god da je. Čuje kako Surađ preti banditu. Okrene se i vidi ga. Plače od sreće. Policija odvodi bandita. Čakor se sloši. Surađ vidi da devojka pada i trči. Čakor pada u njegovo naručje. On joj daje vodu. Njen veo konačno spada od vetra. Surađ je iznenađen videvši je. “Mahiya” je u pozadini.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Surađ kaže da ga je prevarila i udala se za Ranviđaja. Imli mu je rekla. Čakor izjavi da se nije udala, to je njihovo dete. Njih dvoje se zagrle i plaču.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site