Čakor i Surađ smišljaju plan da razotkriju Ranviđeja!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 904. epizoda – Čakor i Surađ smišljaju plan da razotkriju Ranviđeja!

By  | 

Čakor i Surađ smišljaju plan da razotkriju Ranviđeja!
Epizoda emitovana 30.10.2017. na Kolorsu. Prevod Maya. Hvala. 😀
U sobi, Surađ priča sa Čakor. Ona mu zabrinuto kaže da sada moraju da budu veoma oprezni.
Surađ se složi, pa joj pruži ruku i upita je: ,,Samo mi reci nešto, Čakor. Da li si ti takve prirode da samo pobegneš i ostaviš da se loše stvari jadnim ljudima događaju? Reci mi želiš li da bežiš ili da se hrabro suočiš sa tim Ranviđejom i poraziš ga zauvek. Odluka je samo i samo u tvojim rukama.”
Čakor ga gleda neodlučno. Priseća se svog detinjstva i svega ranije… Prikazano nam je sećanje iz starih epizoda – [ Bhaiya ji viče na Čakor: ,,Bila si, jesi i bićeš uvek sluga! Ja sam ovde kralj, a vi ste svi ostali ispod mene!” Čakor mu se usprotivi i viče na njega. ] Onda je prikazano drugo sećanje kako se Ranviđej ponašao – [ Ranviđej kaže ljutito Čakor: ,,Upamti ovo, Čakor. U ovu kuću mnogi uđu, ali iz nje svojevoljno ne izađu. Ja odlučujem ko će ovde ostati… večno! Upamti to!”
Ranviđej uzima pištolj i puca u nogu svoje sestre. On puca u prazno za stolom. Ukućani vrisnu od straha i ustaju. ] – Kraj sećanja. Čakor je neodlučna, razmišlja o svemu tome i onda pogleda Surađa. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!