Bhaiya ji saznaje da je Ranđana ubila Manohara!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 905. epizoda – Bhaiya ji saznaje da je Ranđana ubila Manohara!

By  | 

Bhaiya ji saznaje da je Ranđana ubila Manohara!

Epizoda emotivana 31.10.2017. na Kolorsu. Priti se svađa sa Ranviđajem. On je uhvati za vrat i grdi. Surađ pita Čakor da ne zaustavlja Ranviđaja, on snima sve. Ranviđaj slama sistem i pita Priti da igra sada. Ode. Surađ zatvori vrata. Čakor grli Priti i teši je, bila je hrabra danas. Surađ kaže da je to prvi dokaz protiv njega. Pusti video i pokaže im. Moraće još koji dokaz da nađu. Imli se pita da li Ranđana nešto sumnja, videla je da uzima pismo iz Surađeve sobe. Oseća da je htela da joj ostavi pismo. Otišla je kod Kasturi danas, sigurno joj je nešto prećutala. Bhaiya ji pita šta govori. Imli misli da Ranđana oseća nešto. Bhaiya ji je pita da ne brine. Imli se smeje i kaže da je svi bolje znaju od njea. On se naljuti. On je njen muž i zna je. Imli pogleda Manoharovu sliku i doda da ona nije uvek bila njegova žena. Bhaiya ji se iznervira, sada je njegova. Imli skida venac sa Manoharove slike. Njegova duša će biti nemirna jer se oženio njegovog ubicu. Bhaiya ji je šokiran.
Imli: “Misliš da si pametan. Dao si joj moć i novac, što je i htela. Ubila je muža i uhvatila te.”
Bhaiya ji ne veruje. Ranviđaj silazi dole i grdi majku. Surađ sve snima. Ona kaže da je postao đavo. Ranviđaj je ošamari.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!