Ranviđej je zaljubljen u Čakor i planira da je oženi!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 906. epizoda – Ranviđej je zaljubljen u Čakor i planira da je oženi!

By  | 

Ranviđej je zaljubljen u Čakor i planira da je oženi!

Epizoda emotivana 01.11.2017. na Kolorsu. Prevod: Maya. Hvala. 😀 Surađ se naljuti i hoda ka njima da bi zaustavio Ranviđeja. Čakor ga ugleda i udari Ranviđeja telefonom. Čakor mu signalizira da ide brzo. Surađ je posluša, te se sakrije. Pištolj padne na zemlju. Ranviđej prostreli Čakor ljutim pogledom i upita je sa mržnjom: ,,Usudili ste se da me udarite? Je li, gđo Čakor, dotle smo danas došli, a?!” Čakor hrabro kaže njemu: ,,Onaj koji me povređuje… biće povređen. Ja samo lamam ruku onome koji to meni čini.”
Ranviđej joj mrko kaže: ,,Budi srećna. Živa si danas samo zbog te bebe.” On ljutito ode odatle. Surađ im prilazi. On im pokaže na telefon i video koji je snimio pa kaže radosno: ,,Sve sam danas snimio. Sada je on gotov. Poslaće ga u mentalnu instituciju, a ne u zatvor. Nema svrhe ovo pokazivati korumpiranoj policiji.”
Ranviđejeva majka se rastuži kad čuje to i kaže im: ,,Ali… možda, policija može da nam pomogne.”
Surađ negira, moraju da ga razotkriju pred svima. Čakor se složi i predloži svoj način. Ima plan. Surađ se složi, pa joj nasmejano kaže: ,,Verujem tvojoj inteligenciji.” Oni se gledaju romantično.. Neki čovek dolazi i pokazuje odeću Čakor. Ranviđej je tu takođe i govori mu: ,,Znam… crvena boja (लाल ili laal se kaže na hindi jeziku – prim. prev.)… To je boja krvi. Bez obzira, pokažite sve boje mojoj budućoj supruzi. Šta god joj se svidi, neka.”
Čakor ćuti i gleda. Ranviđej je posmatra i smeška se. Čovek joj se obrati: ,,Blago vama, gđo Čakor. Baš ste srećnica, jer će vam muž biti gospodin Ranviđej.” Ranviđej se smeška srećno, a onda blago udari Čakor po ramenu i šapne joj da se nasmeje.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!