Paki je misteriozno nestala!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 921. epizoda – Paki je misteriozno nestala!

By  | 

Paki je misteriozno nestala!

Epizoda emotivana 22.11.2017. na Kolorsu. Prevod: Maya. Hvala. 😀 Epizoda startuje tamo gde se prošla završila. Imli dolazi do Čakor i kaže joj srećno: ,,Našla sam veliki dokaz protiv g. Kamala Narajana. Ovaj nož.”
Imli vadi nož i preda ga Čakor: ,,Tim nožem te je g. Kamal probo. Kada policija ima taj dokaz, moći će da ga uhapse. Onda je Kamalova igra zauvek završena! Uspele smo, Čakor. Porazile smo ga konačno, seko! Sada je gotov!”
Čakor je srećna i kaže joj: ,,Dobro je što si našla ovo, Imli. Teško je sprečiti Surađa da ne počini takav zločin.”
Imli se složi. Radosna je. Surađ dolazi tu i kaže Čakor da joj Paki želi reći nešto, zvala ju je. Imli čuje to i zabrine se, te lagano izađe iz sobe. Glumi da je sve u redu pred svima, a onda istrči iz palate napolje. Teđasvini pokaže Čakor ljuljašku. Čakor sedne i pita iznenađeno ko je to doneo. Kasturi se nasmeje i izjavi da je Surađ to uredio i doneo samo za nju (svoju Čakor). Sukor… Surađ priđe Čakor i romantično je uzme za ruku, pa je poljubi. Oni se gledaju… Čakor je srećna i smeška se…. Surađ je takođe radostan… Konačno su srećni i mirni zajedno! Surađ izjavi: ,,Neću da se borim niti da ubijem Kamala, jer moram da slušam… da pognem glavu pred ovom Boginjom. Ti si moja Boginja, Čakor. Najviše te volim na svetu. Ti si moje sve.” Pesma “Tu meri pehli dua” je u pozadini…… Ona ga gleda zadivljeno. On je poljubi. Ne mogu da skinu pogled jedno sa drugog…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site