Paki ispriča Čakor celu istinu!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 934. epizoda – Paki ispriča Čakor celu istinu!

By  | 

Paki ispriča Čakor celu istinu!

Epizoda emotivana 11.12.2017. na Kolorsu. Prevod: Maya. Hvala. 😀 Epizoda kreće tamo gde je prošla stala. Surađ se ne seća Čakor i on je sada samo Imlin i Ranviđejev sluga. Čakor plače zato i sama je. Ona vidi da Surađ odlazi odatle sa Ranviđejem i Imli. Ona ih spreči na putu. Oni gledaju. Čakor moli Surađa da stane i govori mu uporno: ,,Ti… Pa… Surađ, kako možeš da me zaboraviš? J-Ja… Ja sam tvoja Čakor. Zaustavi auto ili vozi preko mene onda!”
Ranviđej kaže Surađu da pregazi Čakor, pa da je pošalju u pakao zauvek. Imli viče da će ih novinari i zakon proganjati zauvek, ako Čakor umre. Ona ih spreči i umiri. Ranviđej naredi Surađu da stane. Kao poslušni sluga, Surađ ukoči auto. Ranviđej viče Čakor da se smesta skloni sa njihovog puta. Čakor gleda u Surađa i nasmeje se kad mu vidi lice. Surađ izlazi iz automobila, podigne je i odvede u stranu. Čakor plače i pita ga zar je se ne seća… to je ona, njegova Čakor. Pesma “Mahiya” je u pozadini…..
Kasturi i Buvan vide Čakor. Ona plače i hoda sama.. Neki čovek kaže da moraju sve reći Čakor, jer ih samo ona može izbaviti iz ovoga pakla. Kišor se složi. Kasturi ih zaustavi: ,,Ne, ne. Molim vas, stanite, ne! Tek je stigla. Već je u šoku. Neka prođe malo vremena.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site