Čakor je razočarana u seljane i gubi nadu!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 948. epizoda – Čakor je razočarana u seljane i gubi nadu!

By  | 

Čakor je razočarana u seljane i gubi nadu!

Prevod: Maya. Hvala. 😀 Epizoda počinje sa Kasturi , koja krene da krivi sebe. Ona priznaje da je prodala svoj organ za novac. Svi seljani potvrde da su isto učinili – svojevoljno. Inspektor i Čakor vide da je Kasturi potpisala papire da prodaje organ. Imli glumi da je dobra i grdi Kasturi. Čakor je zgranuta. Ona onda se pribere malo i kaže inspektoru da oslobodi Surađa, jer on nije kriv za otrov u “thandai” – u. Surađ je slobodan. Ranviđej mu kaže da ga je on spasio. Inspektor pita Čakor da li je sada srećna, Surađ je na slobodi. Surađ izlazi i uzviče Imlino ime. On odlazi odatle sa njom i Ranviđejem. Kasturi priđe Čakor uplakano i oslovi je: ,,Čakori…”
Čakor se okrene i besno ode odatle. Seljani sede i pričaju. Kasturi se brinu za Čakor. Ona se pita gde li je Čakor. Imli i Ranviđej sednu i piju. Ona mu objasni svoj plan. On je hvali. Ona kaže da su Kasturine reči slomile Čakorinu hrabrost i svu preostalu nadu. Srećna je. Čakor dolazi. Kasturi plače i hvata je za ruke: ,,Znam da si ljuta na nas… Kćeri, mi… Molim te, oprosti nam. Nije bilo drugog načina. Treba nam novac. Umrli bismo u gladi.”
Paki izjavi da treba malo da kontrolišu situaciju, to je bio loš postupak sa njihove strane. Ona im naredi da učine konačno nešto dobro i bore se za sobe. Ona uzima pištolj i besno kaže: ,,Ubiću Imli!”
Čakor izjavi: ,,Hrabri ljudi se bore svojom hrabrošću. A ne sa tim oružjima. Seljani su krivi sami za svoju propast. Šta god se desilo… to je dobro.”

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!