Čakor je razočarana u seljane i gubi nadu!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 948. epizoda – Čakor je razočarana u seljane i gubi nadu!

By  | 

Paki je zgranuta i pita je šta to govori. Imli kaže da je lako prevariti Čakor. Ona se naljuti na Čakor. On (Ranviđej) kaže da nikada neće zaboraviti kada ga je Čakor poslala u ludnicu, oteće joj sve: pamet, hrabrost, sreću, ljubav, a onda i život! On se smeje zlobno i izjavi: ,,Poslaću je u ludnicu. Umreće tamo… kako i zaslužuje.”
Imli ga pohvali: ,,Imaš dobru ideju! Ni ti nisi loš, mužiću moj, baš si zao!”
Oni se zagrle i smeju bolesno. Imli kaže da samo želi da vidi Čakor upropašćenu i imaće mir i sreću u životu večno. Ranviđej želi isto.
Čakor zapali sve borilačke štapove i izjavi da je zajedno uz njih zapalila i svoju preostalu nadu. Ona plače i govori im da ne mogu da štite svoje organe i sebe – nikada neće moći to. Ona viče: ,,Vi nikada nećete imati mira! Bili ste i zauvek ćete biti sluge!”
Oni plaču. Čakor ih grdi i vređa. Viče na njih besno. Čakor izjavi da je “bandhua” osoba koja ima usta, oči i može da diše, ali sluša svog gospodara kao ovca pastira. Ona viče: ,,Vi ste to bili i umrećete tako!”
Ona padne na kolena i plače. Sve nade su propale… zauvek?!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Surađ reši da sada ubije svakoga ko mu stane na put, ljut je. On vidi da mu Čakor stoji na sred puta i ide automobil prema njoj brzo. Čakor se ne pomera i izjavi: ,,Ionako nemam više šta da izgubim u životu. Danas ćemo da vidimo ko pobeđuje – moja ljubav… ili Surađev bes.”
Ko pobeđuje?!

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site