Čakor uzima i donira organe!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 949. epizoda – Čakor uzima i donira organe!

By  | 

Čakor uzima i donira organe!

Prevod: Maya.
Epizoda počinje sa seljanima, koji vežbaju borbu. Čakor izlazi iz kuće i ugleda ih. Ona je besna i razočarana u njih, te se brzo okrene na drugu stranu. Svi je mole za oproštaj. Oni pokušavaju da je nateraju da ih trenira ponovo. Svi se zajedno uhvate za ruke – simbol jedinstva. Čakor vidi to. U pozadini je pesma “Udaan hai”… Čakor im sada oprašta i krene da ih ohrabruje: ,,Niko ne može da vas porazi sada. Vi ste ti koji će da poraze Ranviđeja i Imli. Uništićemo zajedno svo zlo u ovome selu. Zajedno smo u ovome sada i uvek!”

Oni mole Čakor da ih nauči. Čakor im kaže da mora da ide sada negde, neka se sami uče a ona će doći posle tu da ih uči. Ona ode negde. Ranviđej vidi to i pobesni. On stegne šaku u pesnicu i otide odatle. Čakor želi da vidi Surađa. Kasturi joj kaže da on nije u palati sada – on uvek ide van sela u ovo vreme. Čakor se zabrine i krene da trči da ga nađe. Kasturi je zabrinuta i moli se Boginji za nju.
Surađ prilazi Imli i kaže joj da mu je sve tu na mestu – u kamionu.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!