Čakor se kandiduje za ministarku u selu!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 952. epizoda – Čakor se kandiduje za ministarku u selu!

By  | 

Čakor se kandiduje za ministarku u selu!
Prevod: Maya. Hvala.

Epizoda kreće sa Čakor, koja se budi ujutru. Ona gleda oko sebe i vidi da Surađ nije tu. Pita se gde li je otišao. Ranviđej gurne Čagana i viče na njega: ,,Sada ti više nemaš prava na ovu radnju. Odlazi napolje, hajde!”
Čagan pada na pod, ali brzo ustane i pobuni se protiv njega: ,,Ne možete da nas još dugo ovako maltretirate. Jednog dana ćemo vas mi kazniti surovo i izbaciti iz ovog sela zauvek. Nemate prava ovo da nam radite! Ni mi nismo glupi kao što vi mislite. Mi smo veoma obrazovani! Da li vam je to jasno, a?!”
Ranviđej pobesni i ošamari ga. On krene da ga udara. Imli stiže tu i vidi to. Ranviđej krvnički tuče Čagana. Čagan pada na pod. Ranviđej ga hvata za vrat i krene da ga guši. Imli stiže tu i uhvati ga za ruku: ,,Dovoljno je bilo. Pusti ga sada. On je nebitan. Nemojmo da se nerviramo oko njega više. Čagane, ti si glup. Sarađuješ sa tom malom Paki i onom jadnicom Čakor. Bedni ste. Previše ste bedni! Ja pobeđujem sada i uvek ću. Nisam navikla da gubim u životu.”
Ranviđej još jednom udari Čagana i onda staje, zbog Imli. Čagan ustaje. Imli ga gurne: ,,Sada idi odavde. Ili ćemo te ubiti.”
Čagan se okrene i ide.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!