Seljani glasaju za Čakor kao novu ministarku sela!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 954. epizoda – Seljani glasaju za Čakor kao novu ministarku sela!

By  | 

Seljani glasaju za Čakor kao novu ministarku sela!
Prevod: Maya.

Epizoda kreće sa Imli, koja besno viče na seljane da im je ona gospodarica, a ne Čakor. Čakor ulazi unutra i kreće u raspravu sa njom. Ranviđej i Surađ dolaze tu. Imli izjavi da niko ne može da se bori protiv nje u selu, ali joj Čakor kaže hrabro: ,,Ja sam tu, Imli. Svi seljani za mene glasaju. Želim da postanem… i postaću ministarka ovog sela. Onda si ti gotova! I ti i tvoj muž… Ranviđej.”
Ona viče odlučno da je crna vladavina Imli na kraju. Ona će se boriti za pravdu i za slobodu Azadgunđa! Svako dete u njihovom selu će imati pravo da leti (‘Udaan’). Imli gleda iziritirano u nju. Čakor se nasmeje pobednički i izazovno joj kaže: ,,Teško ti je da to prihvatiš, Imli, ali i sama osećaš kako gubiš. Gubiš. Naše neprijateljstvo je za stepen više. Seljani su mi predložili da se kandidujem za ministarku i prihvatila sam. Svi oni sada stoje uz mene hrabro. Više nisu tvoji glupi podanici, Imli! Glasali su za mene! Pobeda će biti moja!”
Čakor se okrene i ode odatle srećno. Imli je besna, ali se umiri nekako. Ranviđej joj kaže da je hteo da ubije Čakor čim se vratila iz zatvora, ali mu to ona (Imli) nije dopustila. Imli ima novi zli plan i kaže da će ovoga puta ona uživati u ovim izborima.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!