Seljani glasaju za Čakor kao novu ministarku sela!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 954. epizoda – Seljani glasaju za Čakor kao novu ministarku sela!

By  | 

Ranviđej nastavi da se šiba i naredi svojim ljudima i Imli da odu odatle. Imli ga spreči da se udara i skine mu majicu. Imli prolazi rukom po njegovom golom telu i gleda ožiljke. Ona se zakune da će duplo tih ožiljaka zadati Čakor na izborima u selu, večeras. Ranviđej je privuče k sebi i kaže joj da ga vatra u njenim očima umiruje. On je grli romantično, pa joj kaže da jedva čeka da vidi to večeras. Oni se grle i intimni su.
Čakor pomaže Surađu da vrati kutije u svoj kamion. Ona se popne. Surađ je gleda zbunjeno i pita zašto mu pomaže, kada prezire Imli i Ranviđeja. Čakor mu kaže da je to uradila samo za njega (Surađa), kako ga Imli i Ranviđej ne bi kaznili ponovo. Ona ne može da podnese da ga vidi povređenog. Surađ kaže Čakor da će uvek biti odan Imli i Ranviđeju (svojim gospodarima) i da upamti to zauvek. Čakor se saplete i padne preko Surađa. Oni leže na podu jedan preko drugog i gledaju se u oči… U pozadini je dobro poznata pesma “Mahiya”…… Čakor mu kaže da može biti odan svojim gospodarima, ali je ne može sprečiti da pobedi na izborima. Oni kažu da će baš videti ko pobeđuje.

Najava: Čakor pleše na slavlju. Imli i Ranviđej stižu u automobilu i izjave bitnu odluku. Imli izjavi da će Surađ biti “Dravashal”, a Čakor “Dravati”. Oni su iznenađeni i gledaju se. Imli se smeška zločesto.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!