Seljani spašavaju Čakor i zaustavljaju Surađa!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 956. epizoda – Seljani spašavaju Čakor i zaustavljaju Surađa!

By  | 

Seljani spašavaju Čakor i zaustavljaju Surađa!
Prevod: Maya.

Epizoda kreće sa Imli, koja natera Surađa da to učini – treba da siluje Čakor pred svima njima. Seljani su zgranuti i plaču. Čakor gleda i ne dolazi do reči. Ona tiho izusti: ,,Surađ… Ne, ne… Ne…” Kasturi se buni i viče na Imli. Prilazi joj i kaže joj da ne sme to da učini. Imli je gurne snažno i besno. Seljani pridrže Kasturi. Kasturi onda ustaje i otrči do Surađa, te mu pada na kolena: ,,Surađ… ja… Čakor je moja kćerka. Molim te… nemoj da joj uništiš čast. Molim te, Surađ…”
Ranviđej uhvati Kasturi za ruku i povuče je nazad. Imli viče na Kasturi da će je ubiti, ako se ponovo umeša – muka joj je više od nje.
Čakor uperi prst u Imli: ,,Ni reč protiv moje majke! Dosta, Imli. Surađ ovo nikada neće učiniti! Nikada, poznajem ga ja dobro! Bez obzira što me se ne seća trenutno… on mi nikada tako nešto uraditi nećete! Verujte mi, nikada!”
Surađ stoji u mestu i gleda u Čakor, ali joj ne prilazi. Ranviđej ga prostreli besnim pogledom i signalizira mu očima da učini to. Imli viče da seljani neće spasiti Čakor. Ona dovede tu svoje ljude i okupi ih sa svih strana oko seljana. Ti ljudi nose pištolje i drže ih uperene u seljane. Oni su preplašeni i plaču… Gledaju u Čakor. Imli se smeje zlobno, ismeva ih i preti im.

Picture source: www.desitvbox.com

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!