Seljani spašavaju Čakor i zaustavljaju Surađa!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 956. epizoda – Seljani spašavaju Čakor i zaustavljaju Surađa!

By  | 

Viče: ,,Ko god se približi Čakor… ko god… biće ubijen na licu mesta! Do koga vam je više stalo – do Čakor ili do svojih života, a?!”
Ranviđej se smeje zlobno. Imli ga zagrli i kaže sa mržnjom u očima: ,,Ovo je trebalo da se desi. Ovako se uvek završi… ko god krene protiv mene. Mislite da ste jači i pametniji od mene?! Da ću ja da postanem obična seljanka, a Čakor ministarka nada mnom i nad ovim selom?! Ne! Varate se puno! To se nikada neće desiti.”
Ona se okrene ka Surađu i naredi mu preteći: ,,Vreme je. Ne mogu više da pričam. Hajde, Surađ, dokaži svoju odanost. Zar si zaboravio svoju dužnost?”
Svi plaču bespomoćno… Oni se brinu za Čakor, ali ne mogu da učine ništa sada. Surađ krene da hoda prema Čakor polako… ali veoma odlučno. Čakor je zgranuta i krene da ide unazad. Ranviđej je zaustavi i gurne natrag. Čakor moli Surađa da stane.. plače. Ranviđej gurne Čakor. Surađ uzme Čakor za ruku. Čakor ga gura od sebe, ali je on privuče k sebi i skida majicu. Čakor je zgranuta. Imli gleda to i smeje se zlobno. Ona uživa u Čakorinom plaču i jecajima. Čakor viče i preklinje Surađa da stane. On ipak ne staje. Ne. Čakor želi da ode, ali je Surađ uhvati za sari (tradicionalna indijska haljina). Čakor je u šoku i gleda ga. Čakor se okrene ka Imli i pita je kako može da učini ovo… i da gleda sve to.

Picture source: www.desitvbox.com

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!