Seljani spašavaju Čakor i zaustavljaju Surađa!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 956. epizoda – Seljani spašavaju Čakor i zaustavljaju Surađa!

By  | 

Imli se smeje zlobno i ponavlja: ,,Trebalo je tada da sklopiš prijateljstvo sa mnom. Da se rukuješ sa mnom, a ne da me gurneš… draga moja sestro Čakori. Ja mogu da učinim sve. Moglo je da bude još gore od ovoga, ali nisam htela ipak. Sa tobom treba da bude sve loše u životu! Ti si meni uništila život, Čakor! Kako si mogla to da uradiš? Kako si smela, Čakor?! Kako? Kako?! Okrenula si moje ljude… moje selo protiv mene. Probala si da mi preotmeš vlast odmah. Sada ću da vidim tebe kada ti čast bude ukaljana, Čakor. Videću kako ćeš onda hrabro stajati preda mnom i poraziti me u izborima! Videću te onda!”
Ona kaže Surađu da nastavi i da ukalja Čakorinu čast danas. Čakor posmatra Surađa i razočarano plače. Oslovi ga bespomoćno… Imli viče: ,,Surađ!”
Surađ povlači Čakor za sari ka sebi. Deo Čakorinog sarija se pocepa i pada na pod. Čakorino golo rame je otkriveno. Svi su u šoku i padaju na pod. Preklinju Imli da ne radi to.
Imli uživa u tome i smeje se zlobno. Ne odustaje ipak od svog plana. Čakor plače i kaže Surađu da ne čini to. U pozadini tužno svira pesma “Mahiya”…… Buvan i Kasturi viču na Imli i grde je. Imli se ne obazire ni trunku na njih, već viče Surađu da odradi do kraja posao. Surađ privuče Čakor uz sebe i kreće polako da joj skida sari. Čakor plače i vrišti Surađ! Svi su zgranuti.

Picture source: www.desitvbox.com

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!