Čakor raskida sve veze sa Surađem!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 957. epizoda – Čakor raskida sve veze sa Surađem!

By  | 

Čakor raskida sve veze sa Surađem!
Prevod: Maya.

Epizoda kreće sa seljanima, koji hrabro uzimaju borilačke štapove i kreću da tuku Imline ljude. Oni brane Čakor. Surađ pokuša da ukalja Čakorinu čast, ali Kasturi dolazi i gurne ga. Ona brani Čakor i odvodi je odatle na sigurno, sa sobom. Kasturi plače i grli Čakor. U pozadini je pesma “Udaan hai”…. Imli pita Ranviđeja i Surađa da dođu, ne mogu sami da poraze ove seljane. Seljani odu i krenu za Čakor. Čakor plače, seća se svega i ode odatle. Kasturi im kaže da je puste da sama prebrodi to – nije joj lako sada, Surađ ju je izneverio.
Imlin plan je propao. Ona je besna i baca stvari po palati. Ranviđej joj priđe i pokuša da ga umiri. Imli pobesni kada ga vidi i snažno ga ošamari. Ranviđej je šokiran i gleda je besno. Imli viče da su svi muškarci ludi i glupavi. Besna je puno. Ona ga pita zar je slep – izgubiće izbore, seljani i Čakor su protiv nje stalno. On je pribije uza zid i stegne za vrat. Ona viče na njega da je pusti. Pita ga da li je poludeo, želi li da je ubije?!
On kaže bolesno: ,,Da. Treba da te ubijem. Ali šta onda da radim? Volim tvoju ljubav. Volim tvoje šamare… bol… Lud sam i zato sam sa tobom, Imli.”

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!