Čakor i Imli se takmiče u puštanju zmajeva!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 960. epizoda – Čakor i Imli se takmiče u puštanju zmajeva!

By  | 

Ostala deca uzimaju svoje zmajeve i puštaju ih. Takođe, oni dobijaju kao nagradu i slatkiše od Imli. Imli misli: ,,Čakor me je pobedila i postala ministarka ovog sela. Ipak, njena vladavina neće dugo trajati. Ubiću je vrlo ubrzo. Gotova je igra, Čakor. Gotova si!”
Surađ pušta zmaja. On pokušava da se seti nekako prošlosti ponovo, ali nikako ne može. Zatim, on gleda u nebo i svog zmaja kako leti pa se seća Imlinih reči… Onda se seća Čakorinog izraza lica i njenih reči. Zbunjen je skroz. Čakor gleda u decu i zaplače. Ona se seća Kamala i kaže tužno: ,,Da je moje dete sada živo… bilo bi ovde sa ostalima i puštalo zmajeve. Možda bi se čak i Surađ setio svega. Ne bi bilo ove tuge. Porazili bismo Imli i Ranviđeja zajedno.”
Paki je zagrli i teši: ,,Nemoj da se vraćaš na stvari iz prošlosti, Čakor.”
Čakor nije jasno zašto Imli čini sve to. Srećna je, kada su sva ta deca srećna. Tada, neka devojčica dođe tu plačući i kaže da joj je zmaj pao na pod presečen. Čakor je pita ko je to učinio. Devojčica uperi prst u Surađa. Čakor gleda besno Surađa i njegov zmaj kako leti gore. Ona obriše suze i kaže devojčici da sedne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site