Čakor i Imli se takmiče u puštanju zmajeva!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 960. epizoda – Čakor i Imli se takmiče u puštanju zmajeva!

By  | 

Paki ustaje i viče da će da nauči Surađa lekciju. Seljani čuju sve i kažu joj da preseče Surađev zmaj. Paki se složi, ali je Čakor prekine i kaže da će ona to učiniti – mala osveta. Čakor pušta svog zmaja i preseče Surađev zmaj. Surađev zmaj pada na zemlju isečen. Surađ se okrene i zgrozi kada vidi Čakor. Oslovi je. Seljani aplaudiraju Čakor radosno.
Ranviđej vidi to i komentariše besno: ,,Ponovo je pobedila. Dokle će više ovo da nam radi? Imli, moramo da završimo sa njom zauvek!”
Imli kaže odlučno i besno: ,,I hoćemo. Još samo malo… i rešićemo se Čakor. Sledi sada oluja.”
Ona se nasmeje zlobno i bolesno. Ranviđej gleda srećno. Oni imaju plan. Kasnije, Surađ viče. Čakor čuje to i krene ka njemu. Čagan je pita zar će ga spasiti nakon svega što je Surađ pokušao učiniti. Čakor kaže da je ona Surađeva žena i dužnost joj je da ga spasi. Ona ode. Seljani pričaju o Surađu. Surađ viče za pomoć. Čakor dolazi do njega i pita ga da li je dobro, šta je bilo. Surađ se ućuti i seti Imlinih reči. Posmatra je. Čakor ga pita što je vrištao, zabrinula se za njega puno. Surađ želi da je poseče i preti joj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site