Čakor i Imli se takmiče u puštanju zmajeva!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 960. epizoda – Čakor i Imli se takmiče u puštanju zmajeva!

By  | 

Čakor ga grdi, ali reaguje brzo – ona ugleda veliki štap na podu i zgrabi ga. Ona udari Surađa. Imli naređuje bunjarima da sviraju bubanj (‘dhol’). Ona kaže seljanima da ne brinu za Čakor, već da nastave da pevaju i plešu u slavlju. Imli nastavi da pleše i odvlači im pažnju namerno. Surađ kaže Čakor da će je videti sada u borbi. Čakor krene da se tuče sa njim. Oni se sapletu i padnu na pod. On je stegne za ruku i ne pušta odlučno. Čakor mu kaže da je pusti, to je boli. Ona ga poljubi. Surađ je gleda. Oni se gledaju…. U pozadini je ponovo pesma “Mahiya”….. Čakor odgurne Surađa i ustaje. Ona uzima štap, ali Ranviđej dolazi tu i slomi joj štap. Čakor želi da ga udari, ali je on gurne i uperi pištolj u nju. Ranviđej se nasmeje i kaže joj da je sada tu kraj njenog života. Imli pleše u selu i govori da je Čakor mrtva. Vesela je, misleći to.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Seljani traže Čakor. Mole se Boginji za pomoć. Čakor pokuša da pobegne, ali je Surađ uhvati i zaveže za drvo. Ona opet pokuša da ga priseti na prošlost, ali se on ničega ne seća i odbije da joj veruje.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site