Surađa ujede zmija, Čakor ga spasi!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 964. epizoda – Surađa ujede zmija, Čakor ga spasi!

By  | 

Surađa ujede zmija, Čakor ga spasi!
Prevod: Maya. Hvala.

Epizoda kreće sa Surađem, koji se okreće i vidi Čakor iza. Čakor ga pita kada će joj dati da jede, puno je gladna. Surađ joj kaže da ovde nema hrane. Čakor ga gleda i misli: ,,Mogu da nešto slažem i pobegnem odavde.”
Ona ga onda pita hoće li je ubiti ne dozvoljavajući joj da jede. On uzima konopac i zaveže joj ruke. Ona ga gleda. On vikne besno: ,,Slušaj me sada. Ćuti tu, dok ja ne napravim hranu. Budi ovde! Posmatram te sve vreme, pazi!”
On se okrene i krene da kuva. Čakor pokuša da pobegne, ali je Surađ spreči i uzima nož. On joj jednom rukom drži nož ispod vrata, a drugom rukom kuva. Ona se seća kako je Surađ kuvao u restoranu. Ona plače… Zmija dolazi tu polako. Sikće. Posmatra ih. Imli i Ranviđej dolaze negde. Oni pričaju. Ranviđej otvara vrata i kuca. Imli mu daje tanjir sa hranom. Neko drugi uzima tanjir. Oni odu. Surađ pita Čakor da jede – skuvao joj je hranu. Ona mu pokaže na svoje zavezane ruke. Surađ joj kaže da se snađe sama i pruži joj tanjir. Čakor nekako uspeva da jede. Ona ga grdi kako radi puno toga loše sa njom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site