Surađa ujede zmija, Čakor ga spasi!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 964. epizoda – Surađa ujede zmija, Čakor ga spasi!

By  | 

Ona se okrene i trči natrag, ka njemu, zabrinuto. Ona predoseća da ga je zmija ujela. U pozadini je pesma “Tujhse judi hai”…. Ona trči ka njemu. Surađ leži na podu bez svesti. Čakor ga vidi, prilazi mu i vidi ožiljak od uboda zmije otrovnice. Ona je zgranuta, drmusa ga i viče njegovo ime. Ona gleda oko sebe zabrinuto, hvata se za glavu i panično pita šta da učini. Napeta je i viče Surađevo ime. Ona pocepa deo svog sarija (haljine) i zaveže ga oko Surađeve noge čvrsto. Nada se da će otrov tako izaći. Ona ga gleda, plače od brige i govori: ,,Su-Surađ… Surađ… Neću dozvoliti da ti se išta loše desi!”
Ne razmišljajući ni trunku o sebi, Čakor isisa otrov i pljune. Ona grli Surađa, plače i viče: ,,Neću dozvoliti ništa loše da se desi! Neću… Bićeš živ! Surađ … bićeš živ, Surađ… Bićeš dobro. Ne brini. Ne gubi grabrosti. Otvori oči! Nemoj da zaspiš, Surađ! Otvori oči! Surađ… probudi se, molim te! Preklinjem te, probudi se! Bićeš dobro… Ništa ti se neće desiti. Bićeš dobro… da, bićeš dobro… Bićeš dobro…”
U pozadini svira romantična pesma “Mahiya”….. Čakor plače i suze joj padaju na Surađevo lice. Surađ se budi, ugleda je i izusti: ,,Čakor…”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site