Surađa ujede zmija, Čakor ga spasi!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 964. epizoda – Surađa ujede zmija, Čakor ga spasi!

By  | 

Čakor ga pita da li se setio nečega. Surađ polako ustaje, hvata se za glavu… Ona ga moli da se seti. Ona ga vidi u bolovima, te mu kaže da se smiri i ide da mu donese vodu. Surađ je uhvati za ruku nežno: ,,Ne, Čakot. Stani.”
Ona ga pita šta se desilo, zašto ju je uhvatio za ruku. On joj kaže nasmejano: ,,Ne govori više ništa, Čakor. Ja… svega se sećam. Sećam se da si ti moja žena, moja ljubav i ceo moj život. Sve znam…”
Čakor plače od sreće i zagrli ga. U pozadini je pesma “Mahiya”….. Surađ onda kaže besno: ,,A sećam se i onih zlikovaca. Onih bednika… Ranviđeja i Imli. Sada smo svi zajedno. Porazićemo ih. Osvetićemo im se! Neću ih pustiti žive, kunem se!”
On viče besno: ,,Imli!”
Tada, Imli se budi iz ovog košmara i viče: ,,Ne! Surađ! Nee!!”
Ranviđej je pita šta se desilo. Imli mu ispriča sve ispresecano dišući i uplašeno: ,,Gotovi smo… Ja… Ja sam sanjala da se Surađ svega setio… i ubiće nas. Osvetiće nam se… Gotovi smo!”
On je zagrli i kaže joj da se ništa neće tako desiti. Tvrdi: ,,Surađ se ničega neće sećati. Mi smo ga tako prebili i takve povrede mu zadali na lobanji da se sećanje ne može vratiti nikada.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site