Surađ lukavo prevari Čakor i preda je Ranviđeju!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 980. epizoda – Surađ lukavo prevari Čakor i preda je Ranviđeju!

By  | 

Surađ lukavo prevari Čakor i preda je Ranviđeju!
Prevod: Maya.

Epizoda kreće sa Čakor, koja želi sve da objasni lepo Surađu. Surađ je zaustavi i naziva je uporno ubicom. On cepa postere sa njenim likom i grdi je besno. Čakor plače. Surađ viče na nju: ,,Prekini da sanjaš da ćeš da pobediš u ovim izborima! Ja ti neću dati da pobediš nikada, ubico. Daću ti samo kaznu! Videćeš!”
On cepa postere i ljutito ih baca. Čakor ga spreči da ode i govori mu odlučno: ,,Ja ću testirati danas snagu ljubavi i videću ko će da pobedi. Uvek ćeš biti moj muž, bez obzira na sve, Surađ… Postim za tebe. Puno te volim i uvek ću. Skloni tu mržnju i dođi sa mnom. Sve ću ti objasniti i sve će biti lepo kao pre. Setićeš me se i…”
Surađ je gurne i viče na nju: ,,Skloni se od mene! Nikada. Nikada neću doći. Čim dobijem priliku… ubiću te, Čakor. Ubiću te!”
On se okrene i ode odatle besno. Čakor sklapa ruke i pogleda u nebo: ,,Šta god ti kažeš… okej, ali ja ću uvek verovati Bogu. Postiću za tebe, Surađ… Sve će biti lepo kao pre. Znam da ćeš me se setiti. Osećam da se taj dan bliži.”

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!