Ranviđej i Imli otkrivaju da je Manđu Čakorin špijun!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 986. epizoda 1. DEO – Ranviđej i Imli otkrivaju da je Manđu Čakorin špijun!

By  | 

Ranviđej i Imli otkrivaju da je Manđu Čakorin špijun!
Prevod: Maya.

Epizoda počinje sa Manđu, koja masira Ranviđeju leđa i smiruje ga rečima. Imli dolazi tu i zapanji se kada vidi tu. Ona je ljubomorna i besna. Ranviđej zadivljeno gleda Manđu i hvali je uporno: ,,Izgledaš predivno, Manđu. Prekrasna si! I te ti minđuše prelepo stoje… Nego, jedva čekam da onog Surađa prokletog razotkrijem. Ima da ga ubijemo Imli i ja. Gotov je onda! A i ona glupača Imli… Retardirana je!”
Manđu potvrdi, smeška se i u sebi govori zlobno: ,,Čim se moj posao završi, ja ću voditi glavnu reč u ovoj ovde palati. Izbaciću i tebe i Imli napolje. Gotovi ste vi.”
Imli je besna i zove Surađa da dođe u palatu i ubije služavku Manđu. Surađ se zapanji kada to čuje i pita je: ,,Da, ali kako to? Mislim… Gospođo Imli, Vi ste mi lično rekli da ne ubijam nikoga sada. Treba da sačekam da izbori prođu i sve to… Kako onda ubijem tu nevinu seljanku Manđu?!”
Imli je uporna i ponovi mu: ,,Rekla sam ti to za Čakor. I to važi isključivo za Čakor. Ali ne i za ovu seljanku. Ona nije tako naivna nimalo, Surađ… Samo dođi ovde i uradi moj posao što pre – bez mnogo razmišljanja. Dođi u palatu. Hajde, brzo! Čekam te.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site