Ranviđej i Imli otkrivaju da je Manđu Čakorin špijun!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 986. epizoda 1. DEO – Ranviđej i Imli otkrivaju da je Manđu Čakorin špijun!

By  | 

Čakor: ,,Ranviđej je već unajmio nekog čoveka koji nas prati. Manđu mi je rekla to. Tako da se moramo razdvojiti i otići u palatu drugim putem. Takođe, moraš što pre da saznaš ko je taj čovek. Moramo da ga uhvatimo.”
Surađ se složi i ode. Oni se pozdrave… Čakor ga gleda… Usput, Paki dolazi i želi sreću Surađu. Sarađuje sa Čakor u svemu. Surađ ulazi u palatu sa pištoljem kao razbojnik i glumi zloću. Čakor trči do Manđu, grli je utešno i kaže joj da pobegne odatle – život joj je u opasnosti. Manđu je u šoku. Čakor joj ispriča ukratko: ,,Imli je javila Surađu da te ubije. Surađ je došao ovde sa pištoljem. Beži odavde i ne vraćaj se nikada, Manđu. Neće biti dobro za tebe. Imli je mnogo zla i lukava. Hajde brzo, beži. Trči!”
Ranviđej ih vidi i vikne. Manđu staje i vrisne od šoka. Ranviđej uperi pištolj u nju besno i govori joj sa mržnjom: ,,Razočarala si me puno. Mislio sam da mogu u tebe makar da se uzdam. Da mogu da ti verujem… Sve sam ti dao, rekao… Dao sam ti mesto u svom srcu čak, Manđu! A i ti se me prevarila ovako! Nisam znao da si ti Čakorin špijun. Čakor te je unajmila, zar ne?! Došla si ovde da nas špijuniraš i da to govoriš sve Čakor. “

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site