Specijalna epizoda sa drugim serijama!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 993. epizoda – Specijalna epizoda sa drugim serijama!

By  | 

Specijalna epizoda sa drugim serijama!
Prevod: Maya.

Epizoda kreće sa svim parovima, koji se okupljaju. Surađ i Čakor (SuKor) vide Anušku i Juvrađa. Oni se pozdrave i žele jedno drugome srećan Holi. Teni i Part dolaze tu. Teni im svima čestita praznik Holi, pa govori: ,,Čula sam da je ova molitva (‘puja’/puđa) u hramu delotvorna za parove. Šorvori nije mogla da dođe, ali zato sam ja tu. Želim vam svima srećan Holi, društvo!”
Oni se predstave i upoznaju međusobno. Čakor pita gde su Ahan i Pankti (glumci iz serije “Tu Aashiqui”/”TA”). Teni gleda oko sebe i kaže veselo: ,,Ahan je poznati muzičar. Ako nema nikakav nastup… doći će i oni ubrzo. Sigurno.”
Vir i Sanći (glavni glumci serije ,,Savitri Devi College & Hospital”/”SDC&H”) dolaze tu veselo i pozdrave se sa svima. Vir vidi da su svi već na okupu u hramu i obrati se Sanći: ,,Sanći, bravo. Mi uvek stižemo na kraju! I za proslavu Nove godine, i na Dan zaljubljenih… A sada i ovde. Zar nisi mogla da dođeš malo ranije?”
Sanći se naljuti i kaže mu ljutito: ,,U pravu si… Nije ni trebalo da dolazimo. Šta ćemo nas dvoje ovde? Ovde su sve bračni parovi. A nas dvoje…”
Vir se nadoveže: ,,Nas dvoje to nismo. Trebalo je da ti dođeš ovde sa svojim dragim Kabirom. Za njega se udaješ, a ne za mene. Zato…”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.