Imli muči Teđasvini, Gauri voli Čagana!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 998. epizoda – Imli muči Teđasvini, Gauri voli Čagana!

By  | 

Imli muči Teđasvini, Gauri voli Čagana!
Prevod: Maya.

Epizoda kreće sa Imli, koja daje Teđasvini hranu i smeje joj se. Teđasvini je zarobljena i gleda je besno. Imli govori: ,,Vidiš… vreme baš brzo prolazi. I mnogo toga se brzo promeni. Ti si davno uhvatila Čakor i držala je zarobljenu neko vreme. Sada sam ja tebe uhvatila i držim te zarobljenu. Ti si mi sluga sada! Pitam se kako si tako jaka i živahna… Kako li si samo živa dosad? Htela sam da te ubijem, ali sam onda pomislila da te iskoristim protiv Surađa u pravom trenutku. Ali si sada beskorisna! Surađ te nikada neće prepoznati. On je izgubio pamćenje. On je moj sluga sada! Radi samo kako mu ja kažem!”
Teđasvini je šokirana.
Imli nastavi: ,,Glupačo jedna, nema ti pomoći više. Gubiš. Gubiš zauvek! Pobediću u izborima za ministarku ponovo i onda ću ubiti i Čakor.”
Teđasvini se zabrine i zapanji. Imli se smeje bolesno: ,,U stvari, ne… neću ja. Ja ne. Surađ će da ubije Čakor. Surađ! Čakor će u istom danu izgubiti izbore i svoj život. Taj dan će biti dan moje pobede i večne vladavine. Svi ćete biti i večno ostati moje sluge! Svi vi u Azadgunđu!”
Teđasvini: ,,Ti si luda! Ali si me obradovala. Čakor se vratila. Sada nećeš biti spasena, Imli! Ti ćeš da izgubiš. I u životu i u izborima! Izgubićeš ubrzo. Doći će kraj tvojoj vladavini i ovoj ludosti! Surađ te neće poštedeti. Čim mu se vrati pamćenje, on će te surovo ubiti. Videćeš!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.