Odbačeno siroče – od 267. do 270. epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Odbačeno siroče – od 267. do 270. epizode

By  | 

1

267: Manohar pijan prizna Lakhanu da sve ovo radi zato što mu je Bhaiya ji rekao i ispriča da mu je Bhaiya ji u zatvoru rekao da pokaže da je protiv njega (Bhaiya ji-a) i da onda pronađe gde je Ishwar sakrio papire, inače mogu dobiti doživotnu zatvorsku kaznu. Lakhan je šokiran. Manohar mu potom kaže da ne kaže nikome to, niko ne sme da zna zašto glume. Jednom kad dobiju dokaz, videće Ishwara. Bhagya ih je čula i kaže „dokaz“. Njih dvojica su šokirani videvši je. Manohar joj uperi pištolj u čelu i ispituje je šta je čula. Ona ponavlja „dokaz“. Chakor dođe tu i šokirana je videvši da je Manohar uperio pištolj u Bhagyu. Međutim, njih dvojica je slažu da su to uradili jer su se kladili da li je Devi ili ne. Chakor odvede Bhagyu odatle. Manohar je ubeđen da Bhagya neće ništa reći.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


268: Pošto mu Chakor ne veruje, Manohar počne da glumi i da plače pred Vivianom. Chakor kaže da Manohar krije nešto. Manohar nastavlja da glumi, kaže da se jako trudi ali mu oni ipak ne veruju. Vivian se naljuti i kaže da on (Manohar) ne mora ništa da objašnjava, a potom ode. Chakor se pozdravlja sa svima u palati. Izvinjava se Vivianu, kaže da ga je povredila. On kaže da veruje svom ocu. Ona kaže da mu i ona veruje, ali neka čuva Bhagyu i Baa. On kaže da mu je obećao, ako uradi bilo šta, neće ga zvati ocem. Ona kaže da mu veruje (Vivianu). Chakor potom sa svojom porodicom napušta palatu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site