Odbačeno siroče – od 267. do 270. epizode - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Odbačeno siroče – od 267. do 270. epizode

By  | 

2

269: Chakor se porodicom i prijateljima vraća kući. Seljani je dočekuju. Manohar poseti Bhaiya ji-a u zatvoru i pita ga šta radi sa Chakor, uvek mu je za petama u palati, želi da je ubije. Bhaiya ji joj kaže da ne, učiniće njen život gorim od smrti, Neka par noćiju mirno spava. Ishwar kaže Arjunu da je Chakor primljena na specijalni kurs koji organizuje sportska asocijacija i kaže mu da odvede Chakor u Lucknow čim dobije ona pismo od asocijacije. On pristane. Seljani, da bi zahvalili Ishwaru što ih je oslobodio, dolaze na gradilište. Ishwar ne dozvoljava da deca rade i obavesti ih da je deci plaćena školarina i da sad mogu učiti. Takođe im kaže da Chakor ide na specijalni kurs koji organizuje sportska asocijacija. Svima je drago.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


270: Bhaiya ji kaže Babuu da ubije Chakor. Suraj se javi na telefon, zovu iz sportske asocijacije i raspituju se za Chakor. Čovek ostavlja poruku da je poslao pismo prijema, neka ga preuzme u pošti, inače se prijem neće desiti, sutra je zadnji dan. On želi da se osveti Chakor što mu je strpala roditelje u zatvor, pa nazove Princa i sve mu ispriča. Princ kaže da će oni učiniti da pismo nestane i onda Chakor neće moći da leti. Suraj kaže da je on njegov pravi prijatelj i kaže mu da dođe u poštu. Roshni čuje Princa i kaže da mora reći Chakor. Arjun odlazi u poštu da preuzme pismo. Aditya dolazi i kaže Chakor da su Suraj i Princ pričali telefonom da će učiniti da nestane pismo od sportske asocijacije, a bez toga neće biti primljena. Chakor je šokirana. Suraj uspe da ukrade pismo i kaže da će videti kako će Chakor trčati sad.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site