Odbačeno siroče – od 301. do 310. epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Odbačeno siroče – od 301. do 310. epizode

By  | 

1

301: Chakor pokuša da proda flašu vode i bude joj rečeno da mora da skupi mnogo više da bi zaradila novac. Žena pokuša da uteši Billuovu majku i priča o Chakor, ali Imli joj odbrusi. Abha obavesti Bhuvana i Kasturi da je Chakor živa. Chakor primeti Munna i Jaggua i odluči da se sakrije od njih.

302: Babu ostavi dete sa svojim ljudima i da im instrukcije. Chakor kaže ženi da ne želi njenu pomoć i kasnije joj bude dat posao u prodavnici hrane. Arjun stiže u istu tu prodavnicu ali ne uspe da vidi Chakor. Lakhan kaže Babuu da bi Kasturi mogla da okrene seljane protiv njega.

303: Chakor pokuša da proda jelo koje je sama napravila i ubrzo počne da prodaje mnogo više na svom štandu. Vlasnik prodavnice pohvali Chakor za uspeh njegove radnje. Abha kaže seljanima da Bhaiya ji stoji iza nestanka Chakor i Billua iz sela. Manohar stiže u selu i naredi svojim ljudima da uzmu svu decu. Abha kaže Bhaiya ji-u da je Chakor živa i da je Arjun otišao da je traži.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


304: Chakor je srećna što je završila svoj posao i zaradila 100 rupija. Pijani Rocky dođe da se vidi sa Chakor da bi joj postao prijatelj. Pijani Manohar kaže Babuu da moraju naći Chakor ubrzo da bi Bhaiya ji bio srećan. Girja kaže Vivanu da bi Arjun trebao biti obavešten da je Bhagya bolesna.

305: Arjun pita ljude u prodavnici da li su videli Chakor. Rocky kaže Chakor da je ona princeza i zaslužuje da jede bolju hranu. Chakor zaustavi Rockyja da se ne svađa/tuče i sama plati svoju hranu. Malti i njen muž kažu Kasturi i ostalim seljanima da je njihov sin nestao. Rocky napusti Chakor koja odluči da nikad više ne bude prijatelj sa njim. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site