Odbačeno siroče – od 381. do 390. epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Odbačeno siroče – od 381. do 390. epizode

By  | 

4

Prevod: Nina. Hvala! 🙂

381.EPIZODA

Chakor i Imli daju Kasturi hranu.Kasturi gurne Chakor.Dadi im kaze da je ne teraju.Baa prica o postu. Bhagya kaze da nece jesti,posti.Prica im o postu.Ranjana kaze da im muzevi nisu to,nisu se setili.Chakor dolazi. Bhaiya ji kaze Manoharu da je spreman da da 10 hiljada rupija za Chunni,odvesce je u Aaazaadgunj.Chakor tesi Bhagyu.Bhagya kaze da joj nedostaje Chakor.Bhagya place govoreci da Arjun ne moze doci tu.Bhaiya ji i Manohar dolaze kod Chunni.Daju joj novac.Chunni odbija.Momak je pita zasto e odbila.Chunni kaze da ce ponuditi vise.Chakor zamajava Tejaswini i signalizira Bhagyi,ali se Bhagyina haljina zaglavi.

382.EPIZODA

Gosti dolaze na pooju zbog posta.Chakor ih zamajava.Bhagya pobegne.Imli pomaze Kasturi da se spremi.Kaze da ce kupiti voce za Kasturi jer je drzala post za njega.No ipak kupi vino ne mogavsi da odoli.Abha i Aditya dolaze tu.Chakor ih pozdravi.Mesec izlazi i svi prekidaju postove prateci rituale.Imli kaze da Bhuvan nije dosao.Chakor kaze da ce doci.Bhagya i Arjun rade rituale.Abha place setivsi se Ishwara.Bhuvan dolazi pijan,pada.Svi su sokirani.Manohar posalje sliku Ranjani i ona prekida post.Girja kaze Tejaswini da je Bhagya pobegla.Imli kaze Bhuvanu da ustane.Chakor kaze da on nije njen otac,ubio ga je i zauzeo njegovo mesto.Svi su sokirani cuvsi to.Kasturi je zagrli. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site