Oluja (La Tempestad) - 1. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 1. epizoda

By  | 


Oluja (La Tempestad) – 1. epizoda
U Meksiku, u apartmanu hotela u kom Marina radi, Ernesto siluje jednu sobaricu. Marina naiđe na očajnu sobaricu u suzama i pomaže joj. Marina, u njenoj pratnji, saspe Ernestu u lice da je pozvala policiju, te da je prijavljen za svoje nedelo.
U stakleniku svoje kuće, Beatris (Marinina majka) padne u nesvest nakon što oseti snažnu bol u grudima.
Marina neće ni da čuje za novac koji Ernesto nudi u zamenu za ćutnju sobarice. Iako od nje zahtevaju da povuče optužbu kako ne bi dovela svoju karijeru u rizik, Marina to odbija da učini. Ernesta sa lisicama izvode iz hotela i odvode u policijskom vozilu.
Na golf terenu, Mersedes čita najnovije vesti o Ernestovom hapšenju i govori Hoseu da želi da porazgovara sa Marinom.
Na sastanku uprave hotela, predsednik traži od Marine da spusti loptu i povuče optužbu, ali ona to odbije, skine svoju značku i odlazi. Vesti o tome da je njena majka završila u bolnici joj još teže padnu. Beatris je, srećom, dosta bolje.
Mersedes ponudi Marini jedinstvenu ponudu koja će oporaviti njenu poslovnu karijeru, želi je angažovati da se bavi ekonomskim i finansijskim razvojem njene fabrike “Neptuno“. Međutim, pre nego što potpiše ugovor, mora da je upozori na potencijalne poteškoće u komunikaciji sa kapetanom ribarskog broda “Nevreme“, Damjanom. Marina, svesna da je primila jedinstvenu ponudu, konačno pristane i potpiše ugovor.
Sledećeg jutra, njen prvi susret sa Damjanom biće intenzivan na prvi pogled.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site