Oluja (La Tempestad) – 100. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 100. epizoda

By  | 


Oluja (La Tempestad) – 100. epizoda

Magdalena kaže Mersedes da je trebalo da joj kaže da joj je sestra u tom selu i da ide kod nje. Mersedes joj kaže da nije dobro vreme jer je u osetljivom stanju. Magdalena se naljuti i kaže da se Mersedes stidi jer je obećala da će se promeniti, ali je lagala i upozorava je da će nestati iz njenog života ako ne ispuni obećanje. Uplakana Mersedes joj objašnjava da nije mogla da joj kaže jer Marina nije htela da je sluša.
Damjan je iznenađen kada vidi Estersitu kako priprema sto za večeru. Ona mu kaže da želi da mu dokaže da je spremna da se promeni za njega i njihovog sina i da želi da žive mirno zbog deteta. Damjan joj govori da se ne zavarava jer, iako žive zajedno, nisu par i da od nje ne može očekivati ništa dobro.
Damjan naleti i na Magdalenu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site