Oluja (La Tempestad) – 101. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 101. epizoda

By  | 


Oluja (La Tempestad) – 101. epizoda

Damjan razgovara sa Mersedes i obećava joj da će se vratiti u Meksiko sa Magdalenom, kako bi izbegli njen susret sa Marinom.
Ursula priznaje Fulhensiju da je pištolj koji joj je dao za samoodbranu uzela policija. On se uznemiri zbog ovoga i kaže joj da mora da pronađe način da vrati oružje.
Mersedes kaže Rebeki da hitno treba da razgovara sa Marinom, a Rebeka joj kaže da to u tom trenutku nije pogodno. Zbog toga joj Mersedes priznaje da Marina ima sestru bliznakinju koja je trenutno u selu. Posle tog priznanja Rebeka ostaje začuđena.
Ernan vodi Marinu u akvarijum, gde nailaze na Damjana i nepoznatu ženu. Ubrzo Marina shvata da je identična njoj. Magdalena joj prilazi da se upozna, ali obe su zatečene kada se vide.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site