Oluja (La Tempestad) – 11. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 11. epizoda

By  | 


Oluja (La Tempestad) – 11. epizoda
Eusebija ispriča Marini da je imala četiri godine kada ju je otac doveo u selu i da se po cele dane igrala sa sinom najboljeg prijatelja svog oca, koji je tada imao sedam godina. Na rastanku su plakali, a taj dečak je ni manje ni više nego Damjan.
Damjan dođe kod Estersite kući kako bi porazgovarao sa Fulhensiom o venčanju. Delfina mu govori da nikad nije sumnjala u njegove namere i zahvaljuje mu što će ozakoniti vezu. Fulhensio kaže Damjanu da je odgajao ćerku da se uda za dobrog čoveka iz njene klase, ali da je on morao da se pojavi i uništi sve njegove plane. Iako se i dalje ne slaže s tim brakom, pristaje da se Estersita uda za njega i poziva ga na večeru sa porodicom koje će uskoro biti deo. Damjan odbije poziv na večeru jasno mu dajući do znanja da odlično zna zašto su ubili njegovog oca.
Damjan i Ernan se potuku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site