Oluja (La Tempestad) – 114. i 115. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 114. i 115. epizoda

By  | 


Oluja (La Tempestad) – 114. i 115. epizoda
114:
Marina govori Ernanu da ga mrzi svim srcem, ali on je uverava da je bolje da se predomisli ako ne želi da izgubi svoju malu ćerku.
Delfina saznaje da je Fulhensio sva njena dobra preneo na sebe, i odlučuje da promeni svoj testament tako da on ne dobije ništa.
Hose dovodi Mersedes u bolnicu u teškom stanju. Lekari je hitno operišu kako bi joj spasili život, ali sumnjaju da će njeno srce izdržati ovaj medicinski zahvat. Njen život je u opasnosti. Damjan stiže na jahtu na kojoj su Marina i Ernan kako bi spasio svoju pravu ljubav. Tamo se kapetan Fabre (Damjan) sukobljava sa Ernanom i dok se guraju, jedan metak ispali.
115: Doktor upozorava Marinu i Rebeku da će Mersedes morati još jednom da ide pod nož, što bi moglo da izazove zastoj srca.
Damjan otkriva Magdaleni da je Ernan kriv za Mersedesinu nesreću. Fulhensio čuje ovaj razgovor i kune se da će mu Ernan skupo platiti za to.
Ursula obaveštava Ernana da ga Fulhensio traži sa namerom da ga ubije i da mu policija postavlja zamku. Kada Ernan to čuje, začudi se.
Komandant Robles uverava Damjana da će Ernan spavati u zatvoru iste noći. Naime, Damjan i Magdalena su pronašli dokaze, koje su predali komandantu, da je Ernan umešan u prljave poslove.
Fulhensio nestrpljivo čeka Ernana da izađe iz njegove kuće kako bi ga upucao. Ernan zajedno sa Estersitom preti Marini i bukvalno je kidnapuje sa bebom. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site