Oluja (La Tempestad) – 118. i 119. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 118. i 119. epizoda

By  | 


Oluja (La Tempestad) – 118. i 119. epizoda
118: Delfina nailazi na Marinu i Damjana dok šetaju noću i govori Damjanu da mora da mu otkrije važnu tajnu. Damjan ostaje u čudu. Nakon što od nje (Delfine) sazna za Estersitinu farsu, Damjan je razotkrije pred čitavim selom da zapravo nije trudna i da je celo vreme nosila lažan stomak. 
Valentin iznenadi Magdalenu na obali mora i poklanja joj prelep buket cveća, moleći je da ga pusti u svoj život. Zaljubljeni par svoju veridbu zapečati nežnim poljupcem.
Komandant Robles saopšti Ernanu da je došao trenutak kada će konačno platiti za sve zlo i štetu koju je počinio. Robles mu kaže da će provesti mnogo godina u zatvoru.
119: Valentin se kune Mersedes da će zaštititi Magdalenu kao i svoj život i da će je učiniti najsrećnijom ženom na svetu. Mersedes im daje svoj blagoslov.
Fulhensio kaže Estersiti da je Delfina ostavila svo svoje bogatstvo njenom sinu, ali je pravo da upravlja njime prepustila Damjanu.
Porota proglašava Ernana krivim i osuđuje ga na 110 godina zatvora.
Doktor kaže Rebeki da Beatris neće još dugo živeti. Beatris moli Boga da je pusti da ode u miru. Ubrzo umire, što slama Rebeku i Marinu.
Ernan moli Ursulu da prenese Fulhensiju da mu mora pomoći da pobegne iz zatvora ili će ga uništiti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site