Oluja (La Tempestad) – 122. epizoda - KRAJ SERIJE!

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 122. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 


Oluja (La Tempestad) – 122. epizoda – KRAJ SERIJE!
Lusija se oprašta od Lasara, ali je on moli da ne ide.
Delfina kaže Fulhensiju da je sama kriva za svoju sudbinu i da je počinila glupost udajući se za njega. Fulhensio je moli da veruje u njegovo iskreno kajanje, ali ona odbija. Fulhensio plače shvatajući da je ostao sam.
Mersedes je ubeđena da je Ernan veoma opasan i kaže Marini da mora da bude oprezna. Damjan govori Mersedes da će Ernan dobiti rat ako je to ono što on želi.
Lasaro vidi Ernana na ulici i odlučuje da ga prati.
Fulhensio pokušava da razgovara sa Mersedes, ali ona ne želi da ga sluša. Ipak, on joj priznaje da je ubio Mičela Fabrea (Damjanov otac).
Lasaro se bori sa Ernanom, ali stiže Fulhensio da ga odbrani. Usred tuče, Ernan ubija Fulhensija. Delfina oplakuje smrt svog muža i svi su zapanjeni kada čuju da se Ernan vratio. Ernan ulazi u Marininu kuću i na silu je odvodi. Marinu svi traže, a od nje nema ni traga. Lusija oprašta Lasaru i obećava mu da se njih dvoje više nikada neće razdvojiti.
Ernan kidnapuje Marinu i uzvikuje da je više nikada neće pustiti da ode. On je uverava da će njih dvoje biti srećni zajedno, ali Marina plače i moli ga da je pusti. Ernan odlučuje da odveze Marinu da joj bude udobnije. Ona uspeva da pozove Damjana, ali je Ernan otkriva. Ernan poludi i zapali kuću, ali Damjan uspeva da je spasi. Ernan gine u požaru dok svira svoju neizostavnu violinu.
Damjan i Marina se konačno venčavaju i žive srećno do kraja života.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site