Oluja (La Tempestad) – 23. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 23. epizoda

By  | 


Oluja (La Tempestad) – 23. epizoda
Ernan ubeđuje Marinu da ga prihvati za partnera i da će tim putem dobiti sav novac koji je potreban kako bi podignula fabriku na noge.
Damjan kaže Estersiti da spakuje stvari za njihov put, ali da se ne nada previše jer to neće biti medeni mesec, već oproštajno putovanje.
Marina govori Ernanu da najpre mora da se konsultuje sa gđom Mersedes Artigas i pita je da li sme da ga prihvati za partnera u fabrici.
Estersita govori Damjanu da ne želi da ga izgubi, dovoljno je da provedu koji dan na putovanju da shvate kako njihov brak ima smisla. Imaće priliku da je još bolje upozna. Pojavi se ljutiti Fulhensio koji kaže Estersiti da se ne ponižava. Damjan stane u Estersitinu odbranu i govori mu da je do juče možda bila njegova ćerka, ali danas je njegova supruga i neće dozvoliti da joj se tako obraća. Fulhensio mu odbrusi da je podjednako nadmen kao i njegov otac, potuku se. 
Nešto kasnije, Estersita je presrećna što ju je Damjan odbranio od njenog oca, sigurna je da se oslobodila njegove tiranije.
Marina i Damjan u isto vreme saznaju da je požar u fabrici podmetnut.
Damjan uverava Marinu da nije sama i da će on uvek biti uz nju. Ne može da veruje da je prihvatila da joj Ernan bude partner. Marina mu kontrira. Damjan tvrdi da ga nikada neće zaboraviti i poljubi je kao dokaz za to.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site