Oluja (La Tempestad) – 24. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 24. epizoda

By  | 


Oluja (La Tempestad) – 24. epizoda
Marina govori Damjanu da jednostavno mora da prihvati realnost i zaboravi ljubav koju oseća prema njemu. Damjan kaže da nikad neće prestati da ga voli, kao ni on nju, pa se strasno poljube.
Rebeka kaže Hoseu da želi da mu postavi nekoliko pitanje i nada se da mu to neće zasmetati. Upita ga da li se Mersedes ikada udala i da li ima dece. Hose joj odgovori da ga najpre zanima razlog njene znatiželje. Rebeka mu iskreno kaže da briga koju je Mersedes pokazala prema Marini nije normalna. Ne zna da opiše šta je tačno posredi, ali smatra da se tako ne ponaša šefica prema običnoj zaposlenici.
Ernan dovede svoje ljubavnice u kuću i dočeka ih na jedinstven način.
Fulhensio potraži oca Tomasa i prizna mu da je on Lasarov otac.
Poručnik Robles potraži Jasmin u baru i saopšti joj da već zna za njen pravi identitet i nazove je pravim imenom – Lusija.
Ernanu je rečeno da su Damjan i Estersita već na jedrilici na putu za medeni mesec. Marina trči duž pristaništa da sustigne Damjana, ali uzalud pošto je on ne ugleda. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site