Oluja (La Tempestad) – 29. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 29. epizoda

By  | 


Oluja (La Tempestad) – 29. epizoda
Marina kaže Eusebiji da Damjan ima samo njih dve i da će ići da ga traži dok ga ne pronađe živog ili mrtvog. Eusebija joj govori da je Damjan Fabre živ.
Lasaro kaže Nereu da ne zna kakvim se poslom bavi, ali mu je jasno da mnogo zarađuje. Doda da i on želi mnogo da zaradi i pita ga da li može da radi za njega kako bi otkupio Jasmin i oženio je. Nereo mu kaže da nikada nije čuo ništa tako smešno, ali misli da ima hrabrosti i da će razmisliti da ga zaposli.
Lasaro ispriča Jasmin da je tražio posao kod Nerea kako bi mogao da pomogne njoj i njenoj sestri. Jasmin odgovori da je on sve što ona ima u svom životu, a sada kada se ponudio da svojevoljno postane rob, moraće da radi šta god mu se naredi, čak i ako mu se to ne sviđa.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site